Κοσμοσυρροή και ενθουσιασμός στις περιοδείες του Θοδωρή Χήρα – «Προχωράμε μπροστά, το μέλλον είναι εδώ» (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται το κρεσέντο εντυπωσιακών συγκεντρώσεων του Θοδωρή Χήρα, στις κοινότητες του Δήμου Πύλης για την επικοινωνία των βασικών θέσεων του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» και την καταγραφή του παλμού που επικρατεί στις μικρές, αλλά φιλόξενες κοινωνίες.

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν πολυπληθείς συγκεντρώσεις σε Άγιο Βησσαρίωνα, Φιλύρα, Άγιο Προκόπιο και Καλογήρους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης και οι υποψήφιοι που τον πλαισίωναν έτυχαν θερμής υποδοχής, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με μεγάλες συγκεντρώσεις και ομιλίες του Θοδωρή Χήρα, σε Άγιο Βησσαρίωνα και Φιλύρα.

Ο Θοδωρής Χήρας παρουσίασε εν μέσω χειροκροτημάτων τις βασικές θέσεις του συνδυασμού με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στα απαραίτητα έργα αγροτικής οδοποιίας, που έχουν τόσο ανάγκη οι κτηνοτρόφοι της κοινότητας.

Επίσης, εστίασε σε σημαντικές παρεμβάσεις που υπόσχονται αφενός να κάνουν την καθημερινότητα καλύτερη, αφετέρου να γίνουν μοχλός ανάπτυξης στο χτίσιμο της νέας εποχής. Έμφαση έδωσε στη θωράκιση του Δήμου Πύλης απέναντι στα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα ώστε οι δημότες να αισθάνονται προστατευμένοι.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Πύλης Θοδωρή Χήρα, προλόγισε στον Άγιο Βησσαρίωνα, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος καθηγητής – μαθηματικός Γιώργος Αναγνώστου.

Ακολούθησε σε θριαμβευτική ατμόσφαιρα, η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού. «Είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί, έχουμε τον πάνω χέρι στηρίξτε μας, δεν θα το μετανιώσετε ποτέ. Θα δείτε έναν δήμο που δεν θα το πιστεύετέ ότι μπορούν άνθρωποι να τον κάνουν! Έχουμε τη θέληση, το μεράκι να προχωρήσουμε ενωμένοι στο μέλλον» ήταν το μήνυμα του.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia