Κοσμοσυρροή στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στα Τρίκαλα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ Τρικάλων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, με θέμα:

«Η Ρωμιοσύνη ενάντια στον Ολοκληρωτισμό»

Μέσα σε μια κατάμεστη σχεδόν αίθουσα, τόσο ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κ. Δημήτριος Νατσιός, όσο και οι Βουλευτές κ.κ. Γεώργιος Αποστολάκης (Βουλευτής Επικρατείας) και Γεώργιος Ρούντας (Βουλευτής Λάρισας) ανέπτυξαν διεξοδικά πολλές πτυχές του επιχειρούμενου Ολοκληρωτισμού (στην Παιδεία, στο Δημογραφικό, στην Οικογένεια και στην αριθμοποίηση του Προσώπου με την νέα ταυτότητα και την επερχόμενη Κάρτα του Πολίτη), καταχειροκροτούμενοι από το πυκνό και εκλεκτό ακροατήριο.

Παρόντες ήταν και άλλοι Βουλευτές της ΝΙΚΗΣ, εκ μέρους των οποίων απηύθυνε στο τέλος σύντομο χαιρετισμό ο Νίκος Παπαδόπουλος, Βουλευτής Θεσσαλονίκης. Παραβρέθηκαν επίσης και τίμησαν με την παρουσία τους και πολλοί άλλοι συναγωνιστές της ΝΙΚΗΣ από Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα, Κατερίνη κ.α. Η τοπική Κοινότητα της ΝΙΚΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους κοπίασαν για την πραγματοποίηση της σεμνής αυτής Εκδήλωσης καθώς και όλους τους παρευρεθέντες φίλους και συμπαραστάτες των αγώνων της ΝΙΚΗΣ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia