Κουτσονάσιος σε Πατουλίδου: «Για την Ελλάδα ρε γ….» (Βίντεο)

Ξεκίνησε ένα ακόμα δυνατό τριήμερο επισκέψεων υποψηφίων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα. Τη σκυτάλη πήρε ένα ιστορικό πρόσωπο του Ελληνικού αθλητισμού, η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βούλα Πατουλίδου.

Συνοδευόμενη απο τον πρόεδρο της τοπικής ΔΕΕΠ Γιάννη Κουτσονάσιο και στελέχη της κομματικής οργάνωσης, η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα χρυσή Ολυμπιονίκης επισκέφτηκε το Αθλητικό κέντρο Ράξας- Σωτήρας, το Επιμελητήριο Τρικάλων και το Εκλογικό περίπτερο ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων στην Ασκληπιού, όπου συνομίλησε με αρκετούς πολίτες σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα.

Εκεί την περίμεναν αρκετά στελέχη ανάμεσα τους ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, με τον οποίο συνδέεται με ισχυρή φιλία.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις για την υποδοχή των γαλάζιων υποψηφίων, ο Γιάννης Κουτσονάσιος «έριξε» το θρυλικό σλόγκαν…«Για την Ελλάδα ρε γ….» και ευχήθηκε στην υποψήφια ευρωβουλευτή καλή επιτυχία.

Από την πλευρά της, η Βούλα Πατουλίδου, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της ΔΕΕΠ για τη θερμή υποδοχή τόνισε τα εξής:

«Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στα Τρίκαλα και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Κάθε φορά και με το Επιμελητήριο και με την Αντιπεριφέρεια που έχουμε βρεθεί στο εξωτερικό για να σπρώξουμε περισσότερο την Ελλάδα μας πετύχαμε καλά αποτελέσματα. Εάν ο δρόμος προς το ευρωκοινοβούλιο μας οδηγήσει στο να διεκδικήσουμε περισσότερα τότε ό,τι πρέπει να γίνει θα γίνει για καλό του τόπου. Κάθε φορά λέω ο αγώνας θέλουμε να δικαιωθεί, αλλά επειδή ο αγώνας είναι πάντα 50-50, κερδίζεις – χάνεις είναι 42 τα άτομα είναι εξαιρετικοί όλοι οπότε ας πάνε οι καλύτεροι και σεις θα τους επιλέξετε».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia