Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα λόγω εργασιών

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:
– προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, για εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών, για τον Ο.Τ.Ε. Α.Ε. τις ώρες 07:00 – 15:00 και 17:30 – 19:00 τη Δευτέρα 27/05/2024 έως και την Δευτέρα 03/06/2024:
· Στην οδό Ασκληπιού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καποδιστρίου και Απόλλωνος (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Απόλλωνος).
· Στην οδό Ι. Αδάμ και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καποδιστρίου και Βύρωνος (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Βύρωνος).
· Στην οδό Α. Κομνηνής και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πελέκη και Κανούτα (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Κανούτα).
· Στην οδό Καρανάσιου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ασκληπιού και Ασκληπιού (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Ασκληπιού).
· Στην οδό Χατζηγάκη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κανούτα και Ι. Αδάμ (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Ι. Αδάμ).
· Στην οδό Βύρωνος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κανούτα και Ασκληπιού (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Ασκληπιού).
· Στην οδό Κανούτα και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Α. Κομνηνής και Κοραή (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Κοραή).
· Στην οδό Η. Πολυτεχνείου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών 21ης Αυγούστου και Κλεμανσώ (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Κλεμανσώ).

– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού οδό Λιακατά και στο τμήμα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Χ. Τρικούπη έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Λάκμωνος από 09:45 έως 12:00 την Παρασκευή 24/05/2024 για οικοδομικές εργασίες.

– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων για οικοδομικές εργασίες, επί της οδού Αρ. Παππά και στο τμήμα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Συγγρού έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Καβράκου της πόλης των Τρικάλων, τη Δευτέρα 27-05-2024 από 07:30 έως 14:30

– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, για εργασίες στα πεζοδρόμια το Σάββατο 25/05/2024 από 07:00 έως 15:00:
Α) Στην οδό Αθ. Διάκου και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Τιουσόν και της οδού Νικοτσάρα
Β) Στην οδό Νικοτσάρα και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Στρ. Σαράφη και της οδού 25ης Μαρτίου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia