Λώρεν Κασσοπούλου: «Ο Δήμος Τρικκαίων χρειάζεται μια νέα αφετηρία»

Επανέρχεται με αιχμηρή ανάρτηση εναντίον της παράταξης του Νίκου Σακκά, η υποψήφια δημοτική σύμβουλους Τρικκαίων Λώρεν Κασσοπούλου. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb, στηλιτεύει λογικές «Μαυρογιαλούρου», στις επικοινωνίες ατάκες, που εμφανίζουν τον Δήμο Τρικκαίων «μπροστάρη» στις αυτονόητες διεκδικήσεις για τη στήριξη των πληγέντων συμπολιτών. Δειτε την ανάρτηση της:

Ο Δήμος Τρικκαίων χρειάζεται μια νέα αφετηρία

Πριν λίγες ημέρες με ένα προεκλογικό δελτίο τύπου ο Δήμος Τρικκαίων μας ενημέρωνε για τις δράσεις προς τους πληγέντες συμπολίτες μας.

Αν αφήσουμε στην άκρη… αυτονόητες διεκδικήσεις και μέτρα, αλλά και προεκλογικές επικοινωνιακές ατάκες, φτάνουμε προς το τέλος όπου διαβάζουμε μία επανάληψη των κυβερνητικών εξαγγελιών για την αναθεώρηση και τον επανασχεδιασμό του ΕΣΠΑ. Μόνο που στην όλη εικόνα αυτή τη φορά φαίνεται πως ο Δήμος είναι ο μπροστάρης. (Αναφέρεται στο δελτίο ότι «με εισήγηση του Δημάρχου Τρικκαίων, κατόπιν αλλεπάλληλων συσκέψεων, με βάση την κατάσταση που διαμορφώθηκε, ο Δήμος αναλαμβάνει να στηρίξει ξανά την κοινωνία»)

Όμως, λίγες μέρες πριν ακούγαμε την κυβέρνηση να εξαγγέλλει περίπου τα ίδια μέτρα και πως αυτή θα έχει τον πρώτο λόγο.

Με απλά λόγια, παρά την καταστροφή, παρά την ανάγκη να προχωρήσουμε σοβαρά και με σχέδιο στην επόμενη μέρα, ορισμένοι συνεχίζουν να λειτουργούν με λογικές του χθες, με λογικές Μαυρογιαλούρου. Λες και δεν άλλαξε τίποτα. Στο ίδιο σκηνικό όπου Δήμος, Περιφέρεια και Υπουργεία αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν ανακοίνωναν τα ίδια έργα, όπου ανάλογα με τον συντάκτη του ενημερωτικού δελτίου, δινόταν και τα… εύσημα.

Αν αυτό που επιζητούν είναι τα εύσημα, μπορούν να τα κρατήσουν. Οι πολίτες, όμως, θέλουν σοβαρότητα, σχέδιο, προγραμματισμό. Θέλουν μία ισχυρή δημοτική αρχή, που θα σέβεται τον πολίτη και θα του απευθύνεται με ειλικρίνεια και κυρίως θα κάνει πράξη τις εξαγγελίες της.

Ο Δήμος Τρικκαίων έχει δικαίωμα σε μία νέα αρχή. Να ξεκινήσει από μία νέα, φρέσκια, αφετηρία, με τον Γιώργο Ηλιάδη και το συνδυασμό «Τρίκαλα, τόπος να ζούμε».

Λώρεν Κασσοπούλου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος

με το συνδυασμό «Τρίκαλα, τόπος να ζούμε»

του Γιώργου Ηλιάδη

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia