Λώρεν Κασσοπούλου: «Θα τα καταφέρουμε στο μέλλον δουλεύοντας σκληρά, όλη η ομάδα εκλεγμένοι και μη, πάντα  δίπλα στους πολίτες».

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν Δημοτική Σύμβουλο του Δ. Τρικκαίων, αλλά και όσους στήριξαν το συνδυασμό μας «Τρίκαλα τόπος να ζούμε» με επικεφαλής τον υποψήφιο  Δήμαρχο Γιώργο Ηλιάδη.

Δεσμεύτηκα για μία ισχυρή εκπροσώπηση  και αυτό θα  κάνω. Παρά το μικρό χρονικό διάστημα έζησα μια ακόμη εμπειρία, ένα όμορφο ταξίδι με εξαιρετικούς συνοδοιπόρους φίλους – συναγωνιστές. Γνώρισα νέους , αξιόλογους ανθρώπους   τους οποίους θα συνεχίσω να θεωρώ συμμέτοχους στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε προκειμένου  να υπηρετήσουμε σωστά την Αυτοδιοίκηση και να στηρίξουμε τους πολίτες, συμβάλλοντας στην αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας,  ώστε να εξελιχθεί σε έναν ανθρώπινο και πραγματικά βιώσιμο τόπο να ζούμε.

Επίσης να ευχαριστήσω τον Γιώργο Ηλιάδη που μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε αυτό το ταξίδι. Δεν καταφέραμε να πείσαμε τους συμπολίτες μας  κατά την διάρκεια μιας εξαιρετικά βραχύβιας προεκλογικής περιόδου. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα τα καταφέρουμε στο μέλλον δουλεύοντας σκληρά, όλη η ομάδα εκλεγμένοι και μη, πάντα  δίπλα στους πολίτες.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia