Μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων φέρνουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα στους αστυνομικούς της πόλης (Βίντεο)

Μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων φέρνουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα στους αστυνομικούς της πόλης

Σε μια κίνηση που συνδύασε το πνεύμα των εορτών με τον σεβασμό προς τις υπηρεσίες της πόλης, μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή του σχολείου κ. Σωτήρη Βουσιόπουλου και της δασκάλας της ΣΤ’ Τάξης κ. Μαρίνας Αγγελάκη, επισκέφθηκαν άνδρες της Τροχαίας στην κεντρική πεζογέφυρα της πόλης για να εκφράσουν τις ευχές τους με τα παραδοσιακά κάλαντα.

Με τον Διοικητή της τροχαίας, κ. Κωνσταντίνο Κωστακόπουλο, ως ενδεικτικό παράδειγμα υπηρεσίας που συνεισφέρει στην κοινωνία, οι μαθητές πρόσφεραν μια στιγμή φωτεινής χαράς και αισιοδοξίας. Ο κ. Κωστακόπουλος, με αγάπη και κατανόηση για την πρωτοβουλία των μαθητών, ανταπέδωσε την ευγνωμοσύνη του προς αυτούς με διδακτικές συμβουλές σχετικά με τους κανόνες κυκλοφορίας, ενώ ταυτόχρονα μοίρασε χαριτωμένα δωράκια που γέμισαν ακόμα περισσότερο τη χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Σωτήρης Βουσιόπουλος, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τη δράση των μαθητών, τονίζοντας τη σημασία της ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ της σχολικής κοινότητας και των υπηρεσιών της πόλης.

Η πρωτοβουλία αυτή αντιπροσωπεύει ένα θετικό παράδειγμα συνεργασίας και ευαισθησίας από πλευράς των μαθητών, ενισχύοντας το κοινωνικό δέσιμο και προσφέροντας ένα φωτεινό σημείο στην καθημερινότητα της πόλης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia