Με αέρα αισιοδοξίας η Βάσια Ντούβλη για το δημοτικό συμβούλιο Τρικκαίων

Με αέρα αισιοδοξίας η Βάσια Ντούβλη για το δημοτικό συμβούλιο Τρικκαίων.

Μια φρέσκια υποψηφιότητα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της «Επανεκκίνησης» με υποψήφιο Δήμαρχο Τρικκαιων, τον Νίκο Σακκά. Πρόκειται για τη δυναμική Βάσια Ντούβλη, με υψηλό αγωνιστικό φρόνημα και σύγχρονες ιδέες για να αποδείξει πως οι νέοι άνθρωποι θέλουν να συμμετάσχουν στα κοινά και να αφήσουν το στίγμα τους σε κάθε βήμα που γίνεται για την πρόοδο του Δήμου Τρικκαίων και των τοπικών κοινωνίων.

Η Βάσω είναι έτοιμη να δώσει μία ακόμη μάχη, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγο της Θοδωρή Τσιαμπαλή, που τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

«Η επανεκκίνηση είναι ένας καθημερινός αγώνας πορείας.. Ταπεινά και συνειδητοποιημένοι ότι αυτά που χτίσαμε είναι ένα μικρό μόνο μέρος όσων μπορούμε αλλά σίγουροι για τη σωστή κατεύθυνση ζητάμε τη στήριξη για να συνεχιστεί το έργο…..με μπροστάρη τον Νίκο Σακκά, έναν άνθρωπο που μιλά τη γλώσσα της ντομπροσύνης και που υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση δεκαετίες πλέον τώρα έχοντας δίπλα συνεργάτες που κινούνται οργανωμένα και μεθοδικά με σχέδιο και με όραμα. Είναι τιμή μου να συμβάλω σε αυτή του την προσπάθεια από οποιαδήποτε θέση εσείς με επιτάξετε…» είναι το μήνυμα που απευθύνει η Βάσια στους συνδημότες της.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia