Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης (ΦΩΤΟ)

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης

Την Δεύτερη Ημέρα των Χριστουγέννων στην Πύλη

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Πύλης, την Τρίτη 26/12 δεύτερη Ημέρα των Χριστουγέννων, η οποία έλαβε χώρα στο κέντρο της Πύλης (σιντριβάνι) στις 18.00 και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον χώρο της εκδήλωσης άνθρωποι κάθε ηλικίας με πρωταγωνιστές τα παιδιά, ζήσανε τους χριστουγεννιάτικους ρυθμούς ξεφαντώνοντας με την πλούσια μουσική σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών, ενώ προσφερόταν ζεστό κρασί σε όλους με αποκορύφωμα την επιβλητική εμφάνιση του Α΄΄Βασίλη να μοιράζει σε όλα τα παιδιά δώρα, ενώ συγχρόνως τα βεγγαλικά φώτισαν τον Πορτινό ουρανό κάνοντας την νύχτα ημέρα. Επίσης οι καλλιτέχνιδες Δήμητρα Μαγκούτη και Μαρία Γκόγκου με την καλλιτεχνική τους δημιουργία μετέτρεψαν μικρούς και μεγάλους σε ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες φιγούρες.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης κ. Μαριλένα Γκρέκου ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλλαν για την επιτυχία της γιορτής και ιδιαίτερα τον Δήμο Πύλης.  Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Πύλης κ.  Κων/νος Μαράβας, η Αντιδήμαρχος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Μπλουγούρας , η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βάσω Παλλαντζά, ο κ. Παν. Τσόλας, ο κ. Αθ. Κωστάκης, ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Πύλης κ. Αθ. Μανούρας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia