Με επιτυχία η ημερίδα για τα “Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα” – Ζητούν μια εταιρεία οι επαγγελματίες και αξιολόγηση των τιμολογίων (Βίντεο)

Με επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη, η Ημερίδα για τα “Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα” από την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων.

Παραβρέθηκε ο Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ και εκπρόσωποι των Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων “ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ”, ” ΕΔΕΜ”, “GEA “.

Η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων και τα σωματεία Εστιατορίων, Πρόχειρου Φαγητού, Φαστ Φουντ και Καφετεριών κάλεσαν τα μέλη της προκειμενου να ενημερωθούν για τη χρήση της μουσικής και την υποχρέωση καταβολής αμοιβών για τη χρηση αυτη. Υπήρξε ανοιχτή συζήτηση με τους παρευρισκόμενους επαγγελματίες να καταθέτουν απορίες αλλά και προτάσεις ώστε να πληρώνονται οι εν λόγω οφειλές χωρίς να μπαίνει μια ακόμα θηλιά στις επιχειρήσεις.

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων. οι πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ νομού Τρικάλων Βαγγέλης Αγγελάκης, καθώς και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γεώργιος Καββαθάς, κάνοντας λόγο για τεράστιο κόστος όποτε επείγει να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia