Με επιτυχία στην Πύλη η ημερίδα για τις τηλεφωνικές και διαδικτυακές απάτες.

Με επιτυχία στην Πύλη η ημερίδα για τις τηλεφωνικές και διαδικτυακές απάτες.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 19-2-2024 και ώρα 10.00 στο ξενοδοχείο “Μπαμπανάρας” στην Πύλη , ημερίδα που διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα Πύλης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης , σχετικά με τις τηλεφωνικές και διαδικτυακές απάτες.

Εξαιρετικά μεγάλη η προσέλευση του κόσμου που έδειξε έκδηλο ενδιαφέρον να ενημερωθεί για αυτό το φαινόμενο που παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και η ζημία που προκαλείτε στους πολίτες είναι άμεση και πολλές φορές αδύνατη η ανεύρεση του θύτη.

Άξιο αναφοράς ήταν το γεγονός, ότι προσήλθαν άτομα όλων των ηλικιών, προκειμένου να μάθουν να αναγνωρίζουν τις εν λόγω απάτες, ώστε να έχουν την δυνατότητα να προστατεύουν τις οικογένειές τους.

Τον συντονισμό της ημερίδας ανέλαβαν στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης , τα οποία στο πλαίσιο της ομιλίας , μοίρασαν και ενημερωτικά φυλλάδια στους παρευρισκόμενους.

Το παρών έδωσαν επίσης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης Πατήρ Κατσαρός Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πύλης κ. Τζιουβάρας Αλέξανδρος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας και Τουρισμού κ. Πανάγου Μαρίνα, ο πρώην Δήμαρχος του παλαιού Δήμου Πινδαίων κ. Παντέρας Απόστολος, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης κ. Γκρέκου Μαριλένα καθώς και λοιποί αιρετοί και μέλη συλλόγων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia