Με επιτυχία το πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πηγή. Δειτε πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αθλητικό κέντρο «Σκαμνιές» στην Πηγή του Δήμου Πύλης, το πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος. Δρομείς απο σωματεία όλη τη χώρας έδωσαν και φέτος το παρών στο προπονητικό κέντρο που αποτελεί σημείο αναφοράς της διοργάνωσης.

Την προσπάθεια κάθε αθλητή χειροκρότησαν και αρκετοί εκπρόσωποι αρχών και φορέων που βρέθηκαν από νωρίς στην διοργάνωση και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους διοργανωτές.

Στην αθλητική εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θοδωρής Χήρας, η πρόεδρος ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρης Χαχάμης, ο νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, η εκλεγμένη Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γακόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Διοικητής του Α.Τ. Πύλης Χρήστος Παπαδογιάννης, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πύλης Γιάννης Κουτσονάσιος, ο πρόεδρος της ΤΚ Πηγής Χρήστος Μαυρογιάννης κ.α.

Δείτε φωτογραφίες:

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia