Μεγάλη ανταπόκριση απ’ όλη την Ελλάδα στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Τρικάλων για έμπρακτη στήριξη των πλημμυροπαθών

Μεγάλη ανταπόκριση απ’ όλη την Ελλάδα στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Τρικάλων για έμπρακτη στήριξη των πλημμυροπαθών.

Από την πρώτη στιγμή της ολέθριας θεομηνίας που σάρωσε και κατέστρεψε στο πέρασμα της, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αγροτικές καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος απηύθυνε κάλεσμα σε όλα τα Επιμελητήρια της χώρας για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην περιοχή μας.

Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η ανταπόκριση της επιμελητηριακής κοινότητας για συνεισφορά στον αγώνα επιβίωσης των συνανθρώπων μας. 

Η ανθρώπινη αλληλεγγύη αποδεικνύεται με πράξεις καθώς κατέφτασαν αμέσως τα πρώτα φορτηγά με νερό και οι παλέτες με ξηρά τροφή, είδη καθαριότητας και υγιεινής, κλινοσκεπάσματα, ρούχα και υποδήματα, τα οποία και διοχετεύονται άμεσα στους Δήμους Τρικκαίων, Πύλης και Φαρκαδόνας, στην εθελοντική ομάδα Act4V και στο Σύλλογο Γυναικών Αμπελακίων, προκειμένου να προσφερθούν στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Βαθύτατες και ειλικρινείς ευχαριστίες στον Δήμαρχο Κορινθίων, στον Πρόεδρο και τη διοίκηση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, στους Προέδρους, διοικήσεις και επιχειρήσεις μέλη των Επιμελητηρίων:

Εμπορικό και Βιομηχανικό Αθηνών, Επαγγελματικό Αθηνών, Εμπορικό και Βιομηχανικό Πειραιά, Βιοτεχνικό Πειραιά, Πέλλας, Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Ροδόπης, Εμπορικό & Βιομηχανικό Ροδόπης, Λακωνίας, Αρκαδίας, Ηρακλείου, Κυκλάδων, Χαλκιδικής και Άρτας που ανταποκρίθηκαν μέχρι στιγμής στο κάλεσμά μας. Ενεργό συμπαραστάτη στην όλη προσπάθεια, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia