Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών για τον τραυματία συνάδελφο τους και την οπαδική βία

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το το Αστυνομικό Μέγαρο Τρικάλων πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτερας 11/12/2023 οι αστυνομικοί για να διατρανώσουν την αγανάκτηση τους για τον σοβαρό τραυματισμό με φωτοβολίδα του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη.

Οι αστυνομικοί ζητούν την άμεση απεμπλοκή τους από τις αθλητικές εγκαταστάσεις και την αναγνώριση του επαγγέλματος τους ως επικίνδυνου.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων Γιάννης Αναγνώστου τόνισε: «όλα αυτά τα χρόνια ζούμε στον κίνδυνο. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς συναδέλφων και πολλούς νεκρούς. Θέλουμε να φύγουμε από τα γήπεδα. Η δουλειά μας δεν είναι αυτή. Εκείνοι που οργανώνουν αυτόν τον στρατό και βάζουν στόχο την Αστυνομία, ας προσπαθήσουν να καθαρίσουν τα γήπεδα και τότε η Αστυνομία θα είναι δίπλα τους. Αυτή την στιγμή μάς έχουν απέναντί τους. Είμαστε ο σάκος του μποξ για όλους. Ζητούμε άμεση απόσυρση όλων των ενστόλων από τα γήπεδα. Ας αναλάβουν την φύλαξη οι ΠΑΕ είτε με σεκιούριτι είτε με άλλον τρόπο. Εμείς θέλουμε απεμπλοκή από όλα τα γήπεδα».

Παρόντες στην κινητοποίηση ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Δημήτρης Μήτραινας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων Θανάσης Καππάς, και πολλοί αξιωματικοί που στέκονται στο πλευρό των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia