Μιχάλης Σακκομήτρος: «Μαζί θα καταφέρουμε το όραμα μας για μια καλύτερη Νέα Πεύκη»

Αγαπητοί μου φίλοι, συνδημότισσες και συνδημοτες ,

Όπως γνωρίζεται, έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος για την τοπικη κοινότητα της Νέας Πεύκης με τον συνδυασμό ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ με τον Θωδορη χήρα!
Για εμένα αυτή η εκλογική διαδικασία ήταν το έρεισμα να αποτυπώσω την αγάπη μου για το χωριό που μεγάλωσα και έζησα καθώς μετά από 33 χρόνια υπηρετώντας την Ελληνική Αστυνομία δεν έχω ως στόχο την προβολή αλλά ούτε κάποιο επαγγελματικό όφελος.

Μοναδικό κριτήριο και ο λόγος ο οποίος ζητάω την προτίμηση σας ειναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συντοπιτών μας καθώς και προβολή της Νέας Πεύκης μας.

Καθαριότητα.
Έχουμε την ευθύνη απέναντι σε όλους ωστε η καθημερινή καθαριότητα των κάδων να είναι δεδομένη καθως και να προβούμε σε τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης ώστε να αυξηθεί το αίσθημα της ανακύκλωσης στη περιοχή μας καθώς προσωπικά είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με το περιβάλλον

Πράσινο,
Ζούμε σε μια περίοδο οπου ο ορος κλιματική αλλαγή δημιουργεί μια αβεβαιότητα για το μέλλον μας. Στόχος μας μέσω προγραμματισμένων συχνών δράσεων ο καθαρισμός του δασικού πλούτου της περιοχής μας καθώς και δράσεις δενδροφύτευσης.

Σχολείο – Παιδικές χαρές
Ως γονέας 3 τέκνων γνωρίζω και έχω σαν προτεραιότητα τις καλύτερες συνθήκες και την μεγαλύτερη ασφάλεια των παιδιών. Βελτίωση σχολικών εγκαταστάσεων και της παιδικής χαράς με προγραμματισμένους καθαρισμούς και συντηρήσεις.

Εκδηλώσεις
Όλοι χαιρόμαστε όταν βλέπουμε τον τόπο μας γεμάτο από συντοπίτες μας που έχουν εγκατασταθεί στις πόλεις. Στόχος μας να οργανώνουμε περισσότερες εκδηλώσεις ώστε να δώσουμε ακόμα μια ανάσα πνοής στην περιοχή μας

ΜΜΜ
Κατανοώντας τις ανάγκες της συχνής μεταφοράς μας σε μεγαλύτερα αστικά κέντρα θα ζητήσουμε να υπάρχουν περισσότερα δρομολόγια για την καλύτερη μας εξυπηρέτηση προς την περιοχή της Πύλης και των Τρικάλων.

Οδικό δίκτυο
Η βελτίωση των τοπικών οδών ειδικά για τις ορεινές κατοικήσιμες περιοχές της Νέας Πεύκης αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα ώστε η καθημερινότητα των συμπολιτών που κατοικούν σε αυτές τις περιοχές να γίνει καλύτερη και οπως τους αξίζει.

Μαζί θα καταφέρουμε το όραμα μας για μια καλύτερη Νέα Πεύκη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia