Νέα δυνατότητα για παράπονα – αιτήματα των δημοτών

NΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Ο Δήμος μας προχωράει σε ένα νέο βήμα προς την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στην τοπική διακυβέρνηση, παρουσιάζοντας μια καινούρια δυνατότητα για την υποβολή παραπόνων-αιτημάτων κάθε είδους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου.

Το νέο σύστημα παρέχει στους πολίτες τη δυνατότητα να υποβάλουν παράπονα-αιτήματα άμεσα από τον υπολογιστή τους ή το κινητό τους τηλέφωνο, μέσω μιας ευέλικτης και χρηστικής φόρμας που είναι προσβάσιμη 24/7. Τα αιτήματα αυτά θα διανέμονται αυτόματα στις αντίστοιχες υπηρεσίες και στα αρμόδια τμήματα του Δήμου, εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη του κοινού.

Με αυτήν την πρωτοβουλία, ο Δήμος επιδιώκει να δημιουργήσει ένα συμμετοχικό περιβάλλον, όπου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν τις ανησυχίες τους, τα παράπονα τους  και να λαμβάνουν απαντήσεις από το Δήμο. Αυτός ο διαρκής διάλογος αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη ενός κοινωνικά ευημερούντος και προοδευτικού τοπικού περιβάλλοντος.

Καλούμε όλους τους πολίτες να επωφεληθούν από αυτήν την ευκαιρία και να συνεισφέρουν στη διαμόρφωση της πόλης μας. Η επίλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε ως κοινότητα απαιτεί την ενεργό συμμετοχή και συνεργασία όλων.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να υποβάλετε το αίτημά σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Εδώ.

Από το γραφείο του Δημάρχου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia