Νικολέτα Τζιωρτζιώτη: «Ο ρόλος της Γυναίκας Αγρότισσας είναι το κλειδί στην ανάπτυξη και στην εξέλιξη του πρωτογενούς τομεα»

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ


Ο ρόλος της Γυναίκας Αγρότισσας είναι το κλειδί στην ανάπτυξη και στην εξέλιξη του πρωτογενούς τομεα.
Η Ελληνίδα Αγρότισσα των παλαιότερων εποχών άφησε το στίγμα της κρατώντας ζωντανή την ύπαιθρο,δουλεύοντας σκληρά,στηρίζοντας την οικογένειά της,διαφυλάσοντας την λαική παραδοση.
Η Σημερινη Αγρότισσα έρχεται να προσθέσει νέες καινοτόμες ιδέες,νέες δράσεις,κάνει ένα βήμα πέρα απο την παραγωτικότητα,στην επιχειρηματικότητα,στην κοινωνία,στην πολιτεία,δίνοντας μια διαφορετική προοπτική ανάπτυξης.Μια καινοτομία μέσω της γνώσης,της εκπαίδευσης της τεχνολογίας,του αγροτουρισμού.


Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δίνει ιδιαίτερο βάρος στη στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας μεσω της αγροτικης παραγωγής και της κτηνοτροφίας.
Σίγουρα πρέπει να γίνουν περισσότερα.
Η περιφερειακή αρχή του Κ.Αγοραστού έχει την γνώση,την θέληση,την αποφασιστικότητα να κάνει την Θεσσαλία τον ιδανικό τόπο να ζείς,να εργάζεσαι,να απολαμβάνεις.
Μια καταστροφή δεν πρεπει να σταθεί εμπόδιο.
Σ αυτή τη προσπάθεια συμμετέχω ενεργά,βάζοντας το δικό μου λιθαράκι στο νέο οικοδόμημα που επιχειρείται.Στον τόπο μου θέλω να επενδύσω τις γνώσεις μου και την εμπειρία.
Η ΗΡΩΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia