Νίκος Φαραντούρης από Τρίκαλα: «Είναι προτεραιότητα η Θεσσαλία για μας»

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Φαραντούρης, στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 9ης Ιουνίου.

Συνοδευόμενος από τον γραμματέα Βαγγέλη Κείο και αντιπροσωπεία της ΝΕ Τρικάλων περιόδευσε νωρίς το πρωί στη λαϊκή αγορά της πόλης και στη συνέχεια συναντήθηκε σε ενθουσιώδες κλίμα με φίλους και μέλη του κόμματος στο εκλογικό περίπτερο όπου και έκανε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Αναφερόμενος στην κρισιμότητα των ευρωεκλογών, τόνισε πως η χώρα έχει ανάγκη μια διεκδικητική φωνή που θα αγωνιστεί για τα συμφέροντα της Ελλάδας στο ευρωκοινοβούλιο.

Για τις ανάγκες της Θεσσαλίας τόνισε… «Είναι προτεραιότητα η Θεσσαλία για μας και αν ο Τρικαλινός λαός με τιμήσει με την εμπιστοσύνη του να ξέρει πως θα έχει ένα σύμμαχο δυνατό με διεκδικητική, βροντερή και τεκμηριωμένη φωνή στις Βρυξέλλες, διότι η Θεσσαλία, παρά το γεγονός ότι είναι ο σιτοβολώνας και παραγωγική ατμομηχανή της χώρας μας, νομίζω ότι είναι πολύ ξεχασμένη από το υδροκέφαλο Αθηναικό κέντρο. Θα δώσουμε μεγάλο αγώνα να διεθνοποιηθούν τα ζητήματα κα να έρθουν τα χρήματα εκεί που πρέπει».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia