Νίκος Γουγουλάκης: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους δυναμικά, οι Τρικαλινοί δικηγόροι

Την συνέχιση των κινητοποιήσεων τους ακόμα μια δυναμικά αποφάσισαν οι τρικαλινοί δικηγόροι που απέχουν από τα καθήκοντα τους αντιδρώντας με τα οριζόντια μέτρα φορολόγησης του νέου νομοσχεδίου, ενώ όπως δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων Νίκος Γουγουλάκης, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε και λέμε στην κυβέρνηση πως θα μας βρουν μπροστά τους, υπάρχουν σε λίγους μήνες οι ευρωεκλογές:

« Δεν θα καμφθεί ο δικηγορικός κόσμος, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους και θα πετύχουμε αυτά που ζητάμε. Η κυβέρνηση θα βρει μπροστά της αυτό που συμβαίνει τώρα, γιατί έρχονται συντόμως οι ευρωεκλογές.

Με πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, χθες συναντηθήκαμε με την κα. Παπακώστα, τον κ. Λιούτα, και την κα. Κοντοτόλη. Στείλαμε το μήνυμα ότι σαν κυβερνητικοί βουλευτές πρέπει να μεταφέρουν στην κυβέρνηση ότι σύσσωμοι οι δικηγορικοί σύλλογοι της επαρχίας και όχι μόνο, είναι αντίθετοι με το νομοσχέδιο. Ας αναλάβουν λοιπόν  τις ευθύνες τους.

Είναι θέμα επιβίωσης για τον δικηγορικό κόσμο, το λέμε σε όλους τους τόνους. Δεν μπορεί να μην το λάβει υπόψιν αυτό η κυβέρνηση, έχει ισοπεδώσει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia