Νταούλας: Ο Σάκης Παπαδόπουλος αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ

Με επιστολή του προς την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην βουλευτής του κόμματος Σάκης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από μέλος της παράταξης της Κουμουνδούρου. Όπως δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6  ο γραμματέας της νομαρχιακής Σταύρος Νταούλας :

« Απέστειλε ο κ. Παπαδόπουλος ένα μήνυμα προς τη νομαρχιακή επιτροπή ότι αποχωρεί από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρεί ότι αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας του κόμματος, και δεν μπορεί πλέον να παραμένει μέλος του.

Ο καθένας διαλέγει πλέον το δρόμο του, δεν μπορώ να πω εγώ κάτι σε αυτό. Στα δύσκολα όμως φαίνεται ο καθένας πώς πορεύεται, και τώρα που το κόμμα μας πέρασε μια δύσκολη συγκυρία, κάποιοι μάλλον δεν το άντεξαν.

Δεν έχει αλλοιωθεί το κόμμα μας, ούτε τα χαρακτηριστικά του, ώστε να δικαιολογηθεί κάποια σοβαρή διαφωνία. Μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές μαζί μας ήταν ο κ. Παπαδόπουλος, μετά ατόνησε η παρουσία του, ως και αρχές του έτους που δήλωσε την αποχώρηση του από το κόμμα.

Εγώ πάντως στα δύσκολα έγινα γραμματέας, και το μόνο που με απασχολεί είναι το κόμμα να είναι δυνατό και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κοινωνίας.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia