Ντίνος Μπάρδας: Θα ζητήσουν γραφείο εντός του κτιρίου της Π.Ε. Τρικάλων ως αντιπολίτευση

Γραφείο εντός του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων θα ζητήσουν ως αντιπολίτευση από την 1η Ιανουαρίου να τους παραχωρήσει η νέα περιφερειακή αρχή, δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Ντίνος Μπάρδας, ώστε να μπορούν ως αντιπολίτευση να συνεδριάζουν αλλά και να βοηθούν αν χρειαστεί τους νέους περιφερειακούς συμβούλους :

« Εκείνο που έχει σημασία είναι να προσαρμόζεται κανείς με τον ρόλο που η κοινωνία του έχει τάξει να υπηρετεί. Συνεπώς, μέχρι 31/12 θα πηγαίνω κανονικά κάθε μέρα στη Νομαρχία.

Μετά την 01/01, θα ζητήσουμε κι εγώ και ο Χρηστος να μας παραχωρήσουν ένα γραφείο μέσα στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, ώστε να είμαστε εκεί δίπλα στους νέους και να βοηθήσουμε για το καλό της κοινωνίας.

Θέλουμε να είμαστε κοντά και στους υπηρεσιακούς παράγοντες και στους νέους αιρετούς. Πιστεύω θα είμαστε χρήσιμοι, γιατί θα υπάρχουν πολλά θέματα και προβλήματα να αντιμετωπιστούν. Έχουμε μια συνέχεια και γνωρίζουμε με μεγαλύτερη αμεσότητα τα ζητήματα των τοπικών κοινωνιών, και συμβουλευτικά θα μπορούμε να βοηθάμε.

Δε λέω να συνδιοικήσουμε, αλλά με τον θεσμικό μας ρόλο θα μπορούμε να είμαστε εκεί να λέμε την άποψη μας ή να βάζουμε κάποια θέματα της τοπικής κοινωνίας, και έπειτα αυτοί ας τα διαχειρίζονται.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia