“Νύχτα των Ξωτικών” πολυθεματική και κεφάτη στα Τρίκαλα

“Νύχτα των Ξωτικών” πολυθεματική και κεφάτη στα Τρίκαλα

Ακόμη μια μεγάλη γιορτινή διοργάνωση στα γιορτινά Τρίκαλα. Η “Νύχτα των Ξωτικών” στις 5 Ιανουαρίου 2024 στην αγορά της πόλης, με κυνήγι θησαυρού, μουσική από djs, χορό και κέφι, συγκέντρωσε και πάλι τους επισκέπτες και τους τρικαλινούς. Στους εμπορικούς δρόμους και στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, ο Δήμος Τρικκαίων, η e-trikala ΑΕ, το Επιμελητήριο Τρικάλων και η το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Τρικκαίων που κατά βάση υλοποίησε τη διοργάνωση, έδωσαν ακόμη έναν τόνο χαράς στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.
Μαθητές και μαθήτριες από σχολεία των Τρικάλων μετείχαν στο Κυνήγι Θησαυρού που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης και τους πεζοδρόμους. Τα καταστήματα ήταν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ με προσφορές, οι 6 dj σε σημεία της πόλης έπαιζαν μουσική για όλους, η γιορτινή ατμόσφαιρα επεκτάθηκε σε μια διοργάνωση χαράς.
Τις ευχαριστίες όλων για τη συμμετοχή εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, τονίζοντας τη συνεργασία για τη γιορτινή ατμόσφαιρα που κυριάρχησε στην πόλη των Τρικάλων, με τον Μύλο των Ξωτικών να δημιουργεί τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Η μουσική και ραδιοφωνική υποστήριξη ήταν της Ραδιοφωνικής Λέσχης Τρικάλων, ενώ μέγας χορηγός ήταν η εταιρεία “Βιολάντα”. Οι διοργανωτές ευχαριστούν την εταιρεία Ubitech για την παροχή εξοπλισμού σε σχολεία, καθώς οι νικήτριες ομάδες του παιχνιδιού ήταν από σχολεία των Τρικάλων: 7ο ΓΕΛ Τρικάλων, Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, 3ο ΓΕΛ Τρικάλων.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia