ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαO Βασίλης Τσιούτσιας ομιλητής στο 18ο Συνέδριο Ομοιοπαθητικής. (φωτ.& video)

Η καρδιά της ομοιοπαθητικής χτύπησε το προηγούμενο διάστημα στην Αθήνα, στη διάρκεια του 18ου Συνεδρίου Ομοιοπαθητικής που διοργάνωσε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών η Ελληνική Εταιρία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.

Εκατοντάδες μέλη και φίλοι της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τις συνεδρίες του συνεδρίου με τίτλο: ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΩΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΩΝ) & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΩΝ) ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ.

Διακεκριμένοι επιστήμονες από τους χώρους της ψυχιατρικής, της φαρμακολογίας και της φιλοσοφίας, μεταξύ των οποίων ο Τρικαλινός Βασίλης Τσιούτσιας, επικεντρώθηκαν σε θέματα όπως:
– συσχέτιση μιασμάμτων και αυτοάνοσων νοσημάτων,
– θέματα ψυχικής υγείας ενηλίκων και παιδιών,
– ο ρόλος του ομοιοπαθητικού φαρμάκου στα πλαίσα αυτών των διεργασιών.

Από την ίδρυσή της το 1971, η ΕΕΟΙ διοργανώνει κάθε 3-4 χρόνια το Πανελλήνιο Συνέδριο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Το τελευταίο συνέδριο διοργανώθηκε το 2016. Στα Πανελλήνια Συνέδρια συμμετέχουν ομοιοπαθητικοί γιατροί και καθηγητές από όλη την Ελλάδα.  Μέσα από αυτή την προσπάθεια, η Ελληνική Εταιρία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής επιχειρεί να έρθει σε επαφή με το ευρύτερο κοινό, είτε εξοικειωμένο στη θεωρία και την πρακτική της ομοιοπαθητικής ιατρικής, είτε αμύητο.

Copyright 2021

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.