Ο ΑΠΣ Τρίκαλα πρωταγωνιστής και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U17!

Ο ΑΠΣ Τρίκαλα πρωταγωνιστής και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U17!

Πρωταθλητές Ελλάδας:  

Δημήτρης Δημόπουλος και Σωτήρης Ντόντος

Χάλκινοι: οι Λουκία Καραγιάννη και Γιάννης Δημόπουλος

Πολύ καλή η εμφάνιση της ομάδας.

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατοκύριακο 6-67/04/2024 στην Καλαμπάκα το πανελλήνιο πρωτάθλημα U17, με τη συμμετοχή και του συλλόγου μας με τους παρακάτω αθλητές:

Έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας οι Δημήτρης Δημόπουλος και Σωτήρης Ντόντος κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και τις άριστες εντυπώσεις.

Με χάλκινα μετάλλια και κατακτώντας την τρίτη θέση στην Ελλάδα οι Λουκία Καραγιάννη και ο Γιάννης Δημόπουλος, εντυπωσίασαν με τους αγώνες τους.

Επίσης, μετά από εξαιρετική παρουσία ο Απόστολος Δαλανίκας κατέλαβε την  5η θέση,  ο Απόστολος Μακρής την 7η θέση, ο Τερτίκας Παναγιώτης την 12η θέση, και ο Ανδρέας Ζήσης την 10η θέση, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Ο σύλλογός μας στην ομαδική κατάταξη, κατέλαβε την 6η θέση, σε ένα πλέον ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Ένας σύλλογος όπου οι προπονητές του δίνουν κομμάτι από την ψυχή τους ώστε οι μαθητές του να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερη από τη νίκη.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον ΓΙΑΝΝΗ, τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ, τον ΣΩΤΗΡΗ, τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ, τον ΔΗΜΗΤΡΗ, την ΛΟΥΚΙΑ και τον  ΑΝΔΡΕΑ, για τη συμμετοχή, την προσπάθειά τους αλλά και το εξαιρετικό τους ήθος.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα   Νίκος Τσιακάρας

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia