Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας στην κοπή πίτας του Ηλιάδη

Με καλεσμένο τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα θα γίνει η κοπή πίτας της δημοτικής παράταξης «Τρίκαλα, τόπος να ζούμε», όπως δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο επικεφαλής Γιώργος Ηλιάδης :

« Πρώτη φορά στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου για μένα, μια νέα εμπειρία μεν, αλλά να είναι έτοιμη η δημοτική αρχή για σκληρή κριτική από μεριάς μας εκεί που βλέπουμε ότι γίνεται κάτι που δεν αποσκοπεί στο καλό των πολιτών. Αυτός θα είναι ο τόνος της αντιπολίτευσης που θα κάνουμε, κάθε παρέμβαση μας θα είναι για το καλό του τόπου.

Θα κάνουμε την κοπή της πίτας του αυτοδιοικητικού συνδυασμού μας μέσα στον Ιανουάριο, με καλεσμένο τον Δήμαρχο Αθηναίων τον κ. Δούκα. Έχει αποδεχθεί την πρόσκληση μας και απομένει να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία.

Επίσης, για το τελευταίο σαββατοκύριακο του μήνα, έπεσε στο τραπέζι η σκέψη και το οργανώνουμε στην πορεία, να πάει η αυτοδιοικητική μας ομάδα στην Καστοριά ώστε να έχουμε εκεί την ευκαιρία να συζητήσουμε κάποια θέματα. Είναι ανάγκη να είμαστε μονιασμένοι αυτοί που έχουμε εκλεγεί, να έχουμε καλές σχέσεις και να είμαστε πιο παραγωγικοί.» 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia