Ο ΕΕΣ Τρικάλων κοντά στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου και του ΔΣ Μ.Καλυβίων (ΦΩΤΟ)

Το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Ειδικό Σχολείο Τρικάλων και στο Δημοτικό Σχολείο των Μεγάλων Καλυβίων.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο Τρικάλων, στοχεύοντας στην ενίσχυση και ψυχολογική τόνωση των παιδιών με αναπηρίες που φιλοξενούνται εκεί.


Πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικη γιορτή στον χώρο του Σχολείου, η οποία περιλάμβανε εορταστική μουσική, καθώς και διάθεση δώρων στα παιδιά του σχολείου από τη Διοίκηση, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων, στοχεύοντας στη δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία τους. Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιηθηκε μετά από προσωπική επιθυμία του προέδρου του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιου Αυγερινου και στο πλαίσιο της εθελοντικής αγαθοποιούς ανθρωπιστικής δυναμικής που έχει αναπτύξει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε θέματα που στοχεύουν στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, καθώς επίσης στην ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών, προκειμένου να αποφεύγονται φαινόμενα περιθωριοποίησης και απομονωτισμού ευάλωτων κοινωνικών ομάδων καθώς και στην ενδυνάμωση του εθελοντικού ρεύματος στη χώρα μας.


Λίγο νωρίτερα το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ε.Ε.Σ, παρουσία του προέδρου του κ. Στέφανου Μπέη, είχε επισκεφθεί το Δημοτικό Σχολείο Μεγάλων Καλυβίων όπου πραγματοποιήθηκε ανάλογη γιορτή, μοιράζοντας σχολικά είδη και δώρα στα παιδιά, αλλά και τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στις οικογένειές τους, στοχεύοντας στην εμψύχωση και στην ψυχαγωγία των παιδιών και στην υλική στήριξη των οικογενειών τους που επλήγησαν σφοδρά στις πρόσφατες θεομηνίες.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia