Ο GASTONE της καρδιάς μας φρουρός του Μύλου των Ξωτικών

Ο GASTONE της καρδιάς μας …

Ο GASTONE το αγαπημένο ξωτικό του Άη Βασίλη και χιλιάδων επισκεπτών του Μύλου των Ξωτικών μας υποδέχεται με ένα τεράστιο χαμόγελο και μας καλωσορίζει για 12η χρονιά, στην είσοδο του μεγαλύτερου θεματικού χριστουγεννιάτικου πάρκου της χώρας.

Όντας γνώριμος στους επισκέπτες δεν σταματά ούτε λεπτό τα πειράγματα του και με το χιούμορ που τον διακρίνει, οι επισκέπτες γελούν μέχρι δακρύων πριν μπουν στο κεντρικό κτίριο. Γνώριμη φιγούρα πλέον σε όλους τους επισκέπτες τους καθοδηγεί και τους εξηγεί το τι θα συναντήσουν στο εσωτερικό του κτιρίου, ακολουθώντας τη μαγική Διαδρομή με τελικό προορισμό το αγαπημένο σπιτάκι μικρών και μεγάλων μας φίλων το σπιτάκι του ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ.

Οι επισκέπτες, μας είπε, γεμίζουν τον Μύλο και την πόλη των Τρικάλων καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα γίνεται το αδιαχώρητο με δεκάδες λεωφορεία και αυτοκίνητα και μας εξηγεί πως δεν είναι τα Τρίκαλα τυχαία πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Υπάρχει τεράστια άνοδο στους επισκέπτες απο τα Βαλκάνια και την Κύπρο καθώς και χώρες του εξωτερικού όπως Ρωσία, Σουηδία και κάποιοι επισκέπτες απο το Βέλγιο.

Τον ρωτήσαμε κάτι που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και μας απάντησε πως συγκινήθηκε διαβάζοντας το γράμμα ενός μικρού κοριτσιού, της Νεφέλης
(7 ετών) η οποία δεν ζήτησε κάτι για τον εαυτό της αλλά για τον αδερφό της Δημήτρη γράφοντας: «Αγαπημένε μου ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ φέρε ό,τι εσύ θέλεις στον αδερφό μου ΔΗΜΗΤΡΗ είναι πάντα καλό παιδί !!!»

Κλείνοντας τη συζήτηση μας, ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με αγάπη και το νέο έτος να φέρει στον κάθε άνθρωπο ΥΓΕΙΑ και ό,τι επιθυμεί η καρδιά του.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia