Οι τυχεροί λαχνοί  με δώρο Ηλεκτρικά Scooters της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΑΕ σε σχολεία της πόλης των Τρικάλων

Οι τυχεροί λαχνοί  με δώρο Ηλεκτρικά Scooters της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΑΕ σε σχολεία της πόλης των Τρικάλων

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 5ουΓυμνασίουΤρικάλων και του 3ου, 4ου , 5ου , 6ου και 7ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων σας ενημερώνουν ότι πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για τα 4 ηλεκτρικά scootersπου χορήγησε η εταιρεία “ ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε”. Η δωρεά αυτή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων της εταιρείας, ενισχύοντας την ιδέα της βιώσιμης μετακίνησης και της κοινωνικής ευθύνης.

Ο σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είχε αφενός κοινωνικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα της λαχειοφόρου θα διατεθούν ώστε να καλυφθούν δαπάνες σχολικών εκδρομών, με προτεραιότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Αφετέρου η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην οικολογική αφύπνιση και ευαισθητοποίηση μαθητών, μαθητριών, γονέων και εκπαιδευτικών αφού η ηλεκτρική μετακίνηση προσφέρει σημαντικά οφέλη στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς συμβάλλει στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και συνεισφέρει ουσιαστικά στην προαγωγή της βιωσιμότητας και της αειφορίας.

Οι κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 1 Απριλίου στις αυλές των σχολείων, όπως ακριβώς ήταν προγραμματισμένο, παρουσία όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας (Μαθητές/τριες, Γονείς, Εκπαιδευτικοί).

Οι τυχεροί λαχνοί είναι οι εξής:

5ο Γυμνάσιο Τρικάλων: 5000889

3ο και 4ο Γενικό Λύκειο: 34000248

5ο και 6ο Γενικό Λύκειο:56000403

7ο Γενικό Λύκειο: 7000082

Παρακαλούμε όποιοι/ες έχουν τους λαχνούς με τα παραπάνω νούμερα, να επικοινωνήσουν με τα αντίστοιχα σχολεία και με την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. μέχρι στις 30 Απριλίου 2024. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστούν οι τυχεροί/ές, τότε θα ενεργοποιηθούν οι εφεδρικοί λαχνοί με τα εξής νούμερα.

ΕΦΕΔΡΙΚΟΙ ΛΑΧΝΟΙ:

5ο Γυμνάσιο Τρικάλων:5000226.

3ο και 4ο Γενικό Λύκειο: 34000615

5ο και 6ο Γενικό Λύκειο: 56000312

7ο Γενικό Λύκειο: 7000097

Συγχαίρουμε τους/τις τυχερούς/ές και ευχαριστούμε όλους εσάς που αγκαλιάσατε με αγάπη και στηρίξατε αυτήν την δράση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Τέλος οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των παραπάνω σχολείων ευχαριστούμε πολύ την Εταιρεία “ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.”που με αυτήν τη γενναιόδωρη χειρονομία θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά μας να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικές δράσεις που οργανώνουν τα σχολεία τους.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia