«Πάμε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη» το μήνυμα του τριημέρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων

Με τις σημερινές επισκέψεις στα Τρίκαλα της Υφυπουργού Εσωτερικών Βιβής Χαραλαμπογιάννη και της Γενικής Γραμματέως Δημοσιονομικής Πολιτικής στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Παυλίνας Καρασιώτου, έπεσε η αυλαία του τριημέρου κυβερνητικών στελεχών στην περιοχή μας.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων τους με φορείς των Τρικάλων ήταν μεστό, εντούτοις βρέθηκε χρόνος για να συναντηθούν στο εκλογικό περίπτερο με τον πρόεδρο Γιάννη Κουτσονάσιο, τα στελέχη της ΔΕΕΠ και φίλους της ΝΔ όπου και συζήτησαν για την κομματική ετοιμότητα και την καθημερινότητα των πολιτών.

Καλωσορίζοντας τα κυβερνητικά στελέχη στα Τρίκαλα, ο Γιάννης Κουτσονάσιος, τόνισε πως η Θεσσαλία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω των πλημμυρών ωστόσο υπάρχει εμπιστοσύνη στο λόγο του πρωθυπουργού ότι η Θεσσαλία θα ανακάμψει.

Αναφέρθηκαν στην κρισιμότητα των ευρωεκλογών, τονίζοντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης πως «το πιο κρίσιμο είναι ψηφίσουν όλοι να μην έχουμε αποχή και να στηριχθούν οι αυθεντικά φιλοευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις που είναι πολύ κρίσιμο γιατί εκείνες ξέρουν να διεκδικούνε χρήματα από την Ευρώπη και πολιτικές ευρωπαϊκές. Το αύριο είναι εδώ είναι σήμερα πρέπει να φροντίσουμε να ψηφίσουμε σωστά στις ευρωεκλογές . Η Νέα Δημοκρατία είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για να πάμε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia