Παραιτήθηκε από αναπληρωτής γραμματέας της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Μπάτζιος

Την παραίτηση του κατέθεσε από τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Μπάτζιος, ο οποίος με σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 τόνισε πως παραμένει στη νομαρχιακή του κόμματος, αλλά δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το μέλλον της παράταξης λέγοντας μάλιστα πως στο επερχόμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να συζητήσουν και για την αλλαγή προέδρου :

« Παραιτήθηκα από αναπληρωτής συντονιστής γραμματέας της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί μια τόσο νευραλγική θέση που είχα, δεν ήταν συμβατή με τον αρχηγό που πλέον έχει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ήταν έντιμο λοιπόν να του κάνω κριτική καθημερινά από το ρολό αυτό. Έπρεπε να μείνω λίγο πιο πίσω.

Πλέον είμαι ένα ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, και θα προσπαθήσω να κάνω την κριτική μου απέναντι στον πρόεδρο ακόμα πιο έντονη. Ήταν και είναι κατώτερος των περιστάσεων. Δεν είναι ο Κασσελάκης μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε κι εμείς. Δεν θα φύγουμε εμείς επειδή κάποιος που σήμερα έχει τη θέση του προέδρου κάνει το ένα φάουλ μετά το άλλο. Το κόμμα μας έχει κατοχυρωμένη την αντιπολίτευση μέσα στο κόμμα, όπου μπορεί να εκφραστεί η αρνητική γνώμη.

Έπρεπε να είχαμε βάλει δικλείδες ασφαλείας, όχι όποιος θέλει χτυπάει το κουδούνι και γίνεται πρόεδρος. Κάναμε συλλογικό λάθος εκεί. Αν δεν διορθωθεί, θα γίνεται πιο έντονη η κριτική. Εγώ στο συνέδριο θα υποστηρίξω ότι πρέπει να αλλάξουμε αρχηγό, και να βγάλουμε έναν καλύτερο.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia