Περιοδείες, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις σε όλο το νομό Τρικάλων για ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ

Συγκέντρωση στην Καλαμπάκα με την υποψήφια ευρωβουλευτή Μαρία Γαβαλά

Σε κάθε χώρο και γειτονιά φτάνει το κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, για να έχει μεγαλύτερη δύναμη ο λαός την επόμενη μέρα των εκλογών. Οι περιοδείες, οι εκδηλώσεις, οι συσκέψεις και οι συγκεντρώσεις συνεχίζονται και εντείνονται από την Κομματική Οργανώση Τρικάλων  που δίνει τη μάχη τις επόμενες μέρες που απομένουν για να ανέβει ακόμα πιο ψηλά το Κόμμα.

Μιλώντας σε συγκέντρωση στην Καλαμπάκα, το βράδυ της Δευτέρας, η Μαρία Γαβαλά (υποψήφια ευρωβουλευτής, γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ)  επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «σήμερα, που μεγαλώνει το τμήμα του λαού που αμφισβητεί και αποδοκιμάζει την ΕΕ, που η ίδια η πείρα του συναντιέται με τις θέσεις του ΚΚΕ, η ψήφος στο Κόμμα είναι εγγύηση για να εκφραστεί με τον καλύτερο τρόπο αυτή η αποδοκιμασία». 

«Με την ψήφο στο ΚΚΕ δυναμώνουμε τον δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης», συνέχισε η η Μαρία Γαβαλά  και αναφέρθηκε  στην εγκατάλειψη που βιώνουν χιλιάδες πλημμυροπαθείς σε όλη τη Θεσσαλία , αλλά και στην περιοχή του δήμου Μετεώρων-ιδίως στα ορεινά χωριά  από το κράτος, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Δυναμώνοντας το ΚΚΕ με χιλιάδες νέες ψήφους δυναμώνετε τη δική σας φωνή, την αποκάλυψη των πραγματικών δεδομένων. Αυτό το μήνυμα είναι δίκαιο όπως και ρεαλιστικό να επιβεβαιωθεί στη σπαραγμένη από την ευρωενωσιακή πολιτική του κόστους – οφέλους. Στη Θεσσαλία της οδύνης από το ανάλγητο επιλεκτικά ανίκανο απέναντι στις πλημμύρες κράτος, σε όλους τους κρίκους, κεντρικό – ευρωενωσιακό, αφού είναι οι κατευθύνσεις – Οδηγίες της ΕΕ που εξειδικεύονται από το εγχώριο, υλοποιούνται από το τοπικό κράτος. Επιβεβαιώνεται στη Θεσσαλία, στα Τρίκαλα , τη Φαρκαδόνα , τον Ασπροπόταμο , τον Κλεινοβό, την Κρανιά , την Καστανιά , τη Σαρακήνα και φυσικά τη Διάβα .»

«Δεν συναντιόμαστε πρώτη φορά , μας γνωρίζεται . Δώσαμε ο ένας το χέρι στον άλλο, κρατηθήκαμε σφιχτά όπως μόνο οι άνθρωποι του λαού ξέρουν να κρατιούνται. Αλληλέγγυοι σε ένα κύμα αλληλεγγύης, απάγκιο, μεγαλειώδες και συνταρακτικό που σάρωσε τον φόβο, τη μοναχικότητα, την ανάθεση σε κάποιον νέο και φέρελπι Μεσσία-σωτήρα, που δεκαετίες τώρα κάποιοι περίμεναν, δεν ήρθε και δεν θα ‘ρθει ποτέ.»

«Σας καλέσαμε να μη σκύψετε το κεφάλι, βάλαμε σε κίνηση τους μαζικούς φορείς, φτιάξαμε νέους φορείς και αγωνιστικούς πολιτικούς δεσμούς μέσα στον αγώνα. Ισχυρό ΚΚΕ στις 9 Ιούνη σημαίνει ότι στις 10 Ιούνη όταν ο ψευτοκαυγάς για το ποιος είναι περισσότερο πλούσιος θα σωπάσει, όταν οι υποσχέσεις θα ξεχαστούν και οι διαχρονικές ”συγκλίσεις” τους θα ξαναβγούνε στο προσκήνιο, όταν η πασαρέλα των celebrities και οι “νοστιμιές” του Τik Τok και των διαφόρων Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης θα σας χαιρετήσουν, πρέπει να είναι εκεί και θα είναι εξίσου ισχυρό αυτό που ως τώρα χτίσατε, ο αγώνας, η αλληλεγγύη, η διεκδίκηση, πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia