Ποδηλατάδα και τραγούδια «στις γειτονιές του Μητροπάνου»

Με τις νότες του Μητροπάνου στον νου και το πετάλι να… παίρνει φωτιά, τρικαλινοί και τρικαλινές λάτρεις του ποδηλάτου πραγματοποίησαν μια απογευματινή ποδηλατοβόλτα.

Με τις νότες του Μητροπάνου στον νου και το πετάλι να… παίρνει φωτιά, τρικαλινοί και τρικαλινές λάτρεις του ποδηλάτου πραγματοποίησαν μια απογευματινή ποδηλατοβόλτα.
Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 ο Δήμος Τρικκαίων και ο Μορφωτικός Σύλλογος Αγίας Μονής διοργάνωσαν διπλή γιορτή: και ποδηλατάδα και μουσική με τραγούδια του Μητροπάνου. Η βόλτα με τα ποδήλατα διέσχισε τμήμα της πόλης με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά να χαιρετίζει την εκδήλωση. Οι μετέχοντες στην ποδηλατοβόλτα είχαν… εφοδιαστεί με χριστουγεννιάτικα σκουφάκια από τον Δήμο Τρικκαίων, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας και Τάκης Παζαΐτης, καθώς και η εντετλαμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη. Την εκδήλωση πλαισίωσε ο τρικαλινός ποδηλάτης – θρύλος, ο Στέλιος Βάσκος.
Η ποδηλατάδα κατέληξε στην αφετηρία της, την πλατεία με το όνομα του καλλιτέχνη στη γενέθλια συνοικία, την Αγία Μονή. Λίγα μέτρα πιο πέρα, στη «Γωνιά Μητροπάνου», που πριν έναν χρόνο δημιούργησε ο Δήμος Τρικκαίων και λειτουργεί ο Μορφωτικός Σύλλογος, ακολούθησε μουσική εκδήλωση. Τρικαλινοί καλλιτέχνες απέδωσαν γνωστά και πολυαγαπημένα τραγούδια του καλλιτέχνη, ζεσταίνοντας τη βραδιά. Συμμετείχαν οι Δημήτρης Παδιός τραγούδι,  Βάιος Κρικέλης κιθάρα – τραγούδι, Αχιλλέας Τσιακμάκης μπουζούκι, Ανδρέας Τσέγας πιάνο.

Από το γραφείο Τύπου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia