Πολύς κόσμος στην ομιλία της υποψήφιας Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Όλγας Μαρκογιαννάκη στα Τρίκαλα (ΦΩΤΟ&Βίντεο)

Στην κατάμεστη από κόσμο και γεμάτη παλμό και ενθουσιασμό αίθουσα εκδηλώσεων του μουσείου Τσιτσάνη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, η πολιτική ομιλία της υποψήφιας Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Όλγας Μαρκογιαννάκη.

Την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και σύζυγο του Τρικαλινού Σταύρου Τριγώνη, προλόγισε ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τριγώνης, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή.

Κατά την ομιλία της η κ. Μαρκογιαννάκη εξαπέλυσε τα βέλη της κατά της κυβέρνησης για το φλέγον θέμα της ακρίβειας, αλλά και για την δύσκολη κατάσταση που βιώνει ακόμα και σήμερα η Θεσσαλία, εννέα μήνες αφότου ήρθε αντιμέτωπη με τα πλημμυρικά φαινόμενα της Θεομηνίας «Daniel».

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως τα έργα αποκατάστασης δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει, ούτε έχουν δοθεί οι αποζημιώσεις στους δικαιούχους, κάτι για το οποίο φέρει βαριά ευθύνη η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη ανέφερε πως θεωρεί τα Τρίκαλα ως το δεύτερο σπίτι της και ζήτησε από τους Τρικαλινούς να δώσουν συνειδητή ψήφο στο ΠΑΣΟΚ, ισχυροποιώντας την φωνή και την παρουσία του στην Ευρώπη και παράλληλα να στηρίζουν και την δική της υποψηφιότητα, για να αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για τα συμφέροντα της χώρας και των Ελλήνων.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία της υποψήφιας Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Όλγας Μαρκογιαννάκη στο μουσείο Τσιτσάνη:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia