Πολύτιμα εφόδια έδωσε το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης σε αρκετούς Ιεροψάλτες της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης.

Μετά την προγραμματική συμφωνία που είχαν υπογράψει κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ Χρυσοστόμου, το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων μαζί με το Ίδρυμα Ποιμαντικής  Επιμόρφωσης  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την πραγματοποίηση του προγράμματος  με τίτλο: «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ ΨΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ», στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εκκλησίας Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2024, διάρκειας 56 ωρών. Οι εκπαιδευόμενοι Ιεροψάλτες μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης έλαβαν από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Αλέξιο Κανινα και τον Διευθυντη του Ι.Π.Ε  π. Θεολόγο Αλεξανδρακη το Σάββατο 20/01/2024 τις Βεβαίωσεις Πιστοποιημένης Επιμόρφωσης σύμφωνα με το «Σύστημα Πιστοποίησης της Επιμόρφωσης» του δημόσιου τομέα.

Στο  πρόγραμμα  δίδαξαν εκπαιδευτές από το Μητρώο Εκπαιδευτών του Ι.Π.Ε. με υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα, γνώση του αντικειμένου  και αποδεδειγμένη εμπειρία.

Από το Γραφείο τύπου 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia