Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 24 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2024

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 24 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2024

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 6:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των Προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων την Τιμία Χείρα του Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου καταγομένου και εν Τρικάλοις αθλήσαντος. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων.

Το απόγευμα και τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου το πρωί θα μεταβεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας όπου θα συμμετάσχει στις εόρτιες εκδηλώσεις για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου.

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Οσίου Ασκληπιού-Αγίας Μαρίνης στη Σχολή ΤΕΦΑΑ στις Καρυές Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Ασκληπιού.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή του Οσίου Πατρός Ημών Εφραίμ του Κατουνακιώτου.

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 8:30 με 10:00 το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη συμπληρώσει ενός έτους από την ημέρα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών. Εν συνεχεία στις 10:00 το πρωί θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση, παρουσία του Κλήρου των αρχών του τόπου και του πιστού Λαού για την ανάπαυση των ψυχών των βιαίως κοιμηθέντων αδελφών μας και θα σημάνουν πένθιμα οι καμπάνες με 57 χτύπους.

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου το βράδυ θα τελέσει θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή του Αγίου Νικολάου του Πλανά.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia