Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 30 Οκτωβρίου έως 9 Νοεμβρίου 2023

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 30 Οκτωβρίου έως 9 Νοεμβρίου 2023

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου το βράδυ από 8:30 έως 12:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία (Εσπερινό, Όρθρο και Θεία Λειτουργία) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου επί τη μνήμη της Αγίας Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου.

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 5:00 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βαλομανδρίου.

Στη συνέχεια 6:30 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Αναργύρων Τρικάλων.

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα Ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Γλίνους.

Το απόγευμα 5:30 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Γενεσίου.

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου το απόγευμα στις 5:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Πιαλείας το Ιερό Λείψανο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Ακολούθως θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Στη συνέχεια 7:00 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων.

Το βράδυ 8:00 με 10:00 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γριζάνου επί τη ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου.

Την Παρασκευή το πρωί 3 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά τη Θεία Λειτουργία και θα τελέσει την Ακολουθία της Αρτοκλασίας, με την ευκαιρία Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Η ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ», στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γεωργανάδων.

Το απόγευμα στις 5:30 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πατουλιάς.

Το βράδυ θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία 8:00 έως 10:00 το βράδυ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου επί τη μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Καρσλίδη του εν Δράμα.

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα Ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πιαλείας.

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 6:30 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia