Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 8 έως 12 Νοεμβρίου 2023

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τον Άγιο Νεκτάριο  και θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό των Τρικάλων.

Το βράδυ από 8:30 έως 12:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία (Εσπερινό, Όρθρο και Θεία Λειτουργία) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου επί τη μνήμη του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου.

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλοκωτού επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του Αιγυπτίου.

Το βράδυ από 8:30 έως 12:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του Αιγυπτίου.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου το πρωί 7:30 με 9:30 θα Χοροστατήσει κατά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βαλομανδρίου και θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της μακαριστής Ευθυμίας Σαλέπη.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου το πρωί, θα συλλειτουργήσει με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής ΛαγκαδάΑκολούθως θα τελέσουν το τριετές  μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κυρού Ιωάννου.

Το βράδυ από 9:00 έως 12:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων επί τη μνήμη του εν αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου του ΧρυσοστόμουΜετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα δεχθεί τις ευχές του εκκλησιάσματος κατά τη διανομή του αντιδώρου δια τα εόρτιά του.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia