Σακοράφα σε Ντιντή: «Τα Τρίκαλα να γίνουν κέντρο υψηλού αθλητισμού»

Εθιμοτυπική συνάντηση με ουσιαστικό χαρακτήρα είχε το πρωί στο γραφείο της, η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, τον συντονιστή της επιτροπής αγώνων δρόμου και βουνού του ΣΕΓΑΣ Τάκη Χαχάμη και τους τοπικούς αθλητικούς παράγοντες του κλασσικού αθλητισμού Δημήτρη Σούλα και Ιωάννη Κοντονάσιο. Στη σύσκεψη παρευρέθηκε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Δαλαμάγκας.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και είχε ως επίκεντρο τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 στα Τρίκαλα τον προσεχή Ιούλιο. Παράλληλα, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ απηύθυνε ευχές στην Αντιπεριφερειάρχη για καλή και δημιουργική θητεία.

Επίσης, συζητήθηκαν τα προβλήματα που εντοπίζονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις και υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων σε θέματα συνεργασίας με την Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας.

Το μήνυμα που τονίστηκε στη συνάντηση από την Σοφία Σακοράφα είναι τα Τρίκαλα να γίνουν κέντρο υψηλού αθλητισμού με την Χρύσα Ντιντή να βεβαιώνει πως η Περιφέρεια θα σταθεί σε αρωγός στο πολύπλευρο έργο του ΣΕΓΑΣ και των τοπικών αθλητικών συλλόγων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia