Σε κλίμα αγωνιστικής αισιοδοξίας, η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στα Τρίκαλα εντείνει την πολιτική της δραστηριότητα

Σε κλίμα αγωνιστικής αισιοδοξίας, η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ στα Τρίκαλα εντείνει την πολιτική της δραστηριότητα, καθώς μπήκαμε στην τελική ευθεία των ευρωεκλογών. Έτσι, στα Τρίκαλα περιόδευσε ο Γιάννης Τασιούλας, υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος και πρόεδρος της ομοσπονδίας οικοδόμων Ελλάδας.

Μιλώντας σε συγκέντρωση εργατοϋπαλλήλων , στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων , τόνισε  πως : «Μόνο καλύτερα θα είναι για το λαό αν δυναμώσουμε κι άλλο το ΚΚΕ διότι αποδεδειγμένα την ψήφο την μετατρέπει σε ενίσχυση των αγώνων για καλύτερη ζωή»

Επίσης, υπενθύμισε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα «μαζί είμασταν στους αγώνες, μαζί ξελασπώναμε και για αυτό προτείνουμε στους εργαζόμενους να το λάβουν υπόψη και με κριτήριο τη ζωή του ενισχύοντας το ΚΚΕ να δώσει ένα χαστούκι στην κυβέρνηση, στην ΕΕ και στα κόμματα που τη στηρίζουν».

Σημείωσε ότι τυχόν ψήφος περί σταθερότητας που θέλει η κυβέρνηση θα αξιοποιηθεί για να εκδηλωθεί μεγαλύτερη επιθετικότητα εναντίον του λαού.

Όπως είπε «ο μισθός δεν φτάνει έως το τέλος του μήνα, τον τρώει η ακρίβεια. Με βάση αυτό τι πρέπει να απαντήσει ο εργαζόμενος; Να δουλεύει παραπάνω όπως του λένε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Βελόπουλος» και πρόσθεσε πως «αν ο εργαζόμενος θέλει να διεκδικήσει αυξήσεις και να έχει κατακτήσεις με δυνάμωμα του αγώνα πρέπει να στηρίξει το ΚΚΕ για να έχει αποτέλεσμα ο αγώνας του» φέρνοντας το παράδειγμα της ΛΑΡΚΟ όπου οι οποίες θετικές εξελίξεις είναι με την επίδραση των κομμουνιστών.

Σημείωσε ότι οι κομμουνιστές συνέβαλαν στο να αλλάξει χέρια το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων και να είναι αποκούμπι των εργαζόμενων της περιοχής.

Υπογράμμισε πως αν οι αγρότες δεν θέλουν την ΚΑΠ που ξεσήκωσε τους αγρότες σε όλη την Ευρώπη τότε πρέπει να στηρίξουν το ΚΚΕ για να δυναμώσει ο αγώνας της επιβίωσης τους και όχι τα κόμματα που την ψήφισαν όπως πχ. του Βελόπουλου.

Ανέφερε ακόμα πως εργαζόμενοι και αγρότες πρέπει να καταδικάσουν τα κόμματα του ΝΑΤΟ για την εμπλοκή στον πόλεμο, για την σφαγή του παλαιστινιακού λαού. Για τα δις ευρώ που ξοδεύουν για το ΝΑΤΟ και στους συνταξιούχους λένε να δουλέψουν για να αυξήσουν το εισόδημα.

Επίσης, κατά την περιοδεία του σε εταιρεία τεχνικών έργων στα Τρίκαλα. ο Γιάννης Τασιούλας, υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας, επισήμανε στους εργαζόμενους :  « την ανάγκη  να δυναμώσουν το ΚΚΕ για να δυναμώσει ο αγώνας για αυξήσεις στους μισθούς προέτρεψε τους εργαζομένου»

 Συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά, ειδικά με την ακρίβεια και τόνισε πως το ΚΚΕ ήταν μαζί με τους εργάτες στους αγώνες τους, μαζί με τους αγρότες στα μπλόκα τους και πρέπει να βρεθούν μαζί και στην κάλπη. Για να γίνει πιο ισχυρό το ΚΚΕ που με τη δύναμή του τροφοδοτεί τους αγώνες για καλύτερες μέρες όπως στη ΛΑΡΚΟ, στο λιμάνι του Πειραιά, στη Ζώνη του Περάματος, στην «e-food» και στους οικοδόμους όπως στα εργοτάξια του Μετρό στην Αθήνα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia