Σε ποιες περιοχές θα γίνουν διακοπές ρεύματος

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-01-2024

  1. Από ώρα 09:00 – 11:00 στα Τρίκαλα στην οδό Καρδίτσης δεξιά από το ύψος του κόμβου Καρδίτσης έως την διασταύρωση Αγίας Κυριακής και το χωριό Δροσερό. (Εφημερίδα Πρωινός Λόγος, ταβέρνα Κοσμάς, ταβέρνα Νικόλας, πρατήριο καυσίμων Βουτσελάς, συρματουργία Πέτρου, Τέντος φυτώριο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/1/2024

  1. Από ώρα 08:00 – 11:00 στα χωριά: Παλαιόπυργο, οικ. Κοκκόνα, Λιόπρασο, οικ. Λαγκαδιά, Ελληνόκαστρο, Αγρελιά τα αρδευτικά, Φ/Β, βουστάσια, χοιροστάσια, βιοτεχνίες της περιοχής (μύλος Καραγιώργου).

Ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 08:00 – 08:10 και 10:50 – 11:00 στα χωριά Κρηνίτσα, οικ. Λογγάκι και Αλώνια Μπάρας από το ύψος  Άγιου Νεκτάριου έως μύλοι Καραγιώργου, τα αρδευτικά, θερμοκήπια, βουστάσια, Φ/Β, βιοτεχνίες της περιοχής (φυλακές Τρικάλων, ξενοδοχείο Ananti. 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia