Σε ποιες περιοχές των Τρικάλων θα γίνουν διακοπές ρεύματος

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-04-2024

  1. Από ώρα 08:00 – 14:00 στα Τρίκαλα 3ο χιλ. οδού Καλ/κας δεξιά, από εμπόριο σιδήρου Καταραχιάς έως και το πρατήριο καυσίμων ΒΡ.
  • Από ώρα 08:00 – 12:00 στα Τρίκαλα στο Φλαμουλάκι, Κηπάκι Σαραγίων, και στις οδούς Φλαμουλίου, Αλκμάνος, Αντιγόνης, Δάμωνα, Αντισθένη, Δουρίδος, Αλαμάνας, Αριάδνης, Παρνασού, Ρήγα Φεραίου, Αφροδίτης, 1η Παρ. Φλαμουλίου και περιμετρικά αυτών.    

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia