Σε σύσκεψη στα Μεγάλα Καλύβια, η εκλεγμένη αντιπεριφερειάρχης Χρύσα Ντιντή

Σε σύσκεψη, στα Μεγάλα Καλύβια βρέθηκε την Κυριακή, η εκλεγμένη αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, με επίκεντρο τα προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους της περιοχής. Η ίδια έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο fb:

Στα Μεγάλα Καλύβια βρέθηκα σήμερα το μεσημέρι προκειμένου να ενημερωθώ για τα θέματα που ταλανίζουν τους πλημμυροπαθείς, αλλά και για ζητήματα που αφορούν τα Μεγάλα Καλύβια και τη συμβολή της εκλεγμένης Περιφερειακής Αρχής Θεσσαλίας στην επίλυση αυτών των ζητημάτων, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας.


Παρίσταντο ο Πρόεδρος του Τοπικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων Παναγιώτης Λαγάρας και τα μέλη του Τοπικού συμβουλίου, η επιτροπή Πλημμυροπαθών με τον Πρόεδρο της Τάκη Κάβουρα και τα μέλη της καθώς και ο εκπρόσωπος του τοπικού ΤΟΕΒ Νίκος Κουφογιάννης και πλήθος κατοίκων.
Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πλημμυροπαθείς, δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και απαντήσεις και κοινό μέλημα όλων μας είναι η προσπάθεια επίλυσης όλων αυτών των προβλημάτων, στα πλαίσια πάντα των αρμοδιοτήτων της νέας Περιφερειακής Αρχής.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia