Στα Τρίκαλα χτύπησε η καρδιά του νομικού κόσμου της χώρας (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Με επιτυχία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκαν στο Επιμελητήριο Τρικάλων, οι εργασίες του 25ου Επιστημονικού Συνεδρίου της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων με θεματικές ενότητες :

Οι νέες νομοθετικές αλλαγές στο ποινικό δίκαιο

Παραβατικότητα ανηλίκων

Όπως τονίστηκε, οι νέες νομοθετικές αλλαγές έχουν αναστατώσει το νομικό κόσμο και μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό οι δικηγορικοί σύλλογοι απέχουν από τις ποινικές δίκες.

Παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή , ο πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων Βασίλειος Ταουξής, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων Νίκος Γουγουλάκης και ο Διευθυντης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Δημήτρης Μήτραινας.

Το κρίσιμο συνέδριο έγινε σε φορτισμένο κλίμα λόγω του δυσάρεστου περιστατικού που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου με θύμα ξυλοδαρμού τον δικηγόρο Άρη Μερεντίτη, μέλος του συνεδρίου. Όλοι οι συμμετέχοντες καταδίκασαν την αποτρόπαια πράξη και ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον Τρικαλινό νομικό.

Η ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων βράβευσε δια του προέδρου του ΔΣ Βασιλείου Ταουξή, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων Νίκο Γουγουλάκη για τη συνδιοργάνωση του Επιστημονικού Συνεδρίου και για την άριστη φιλοξενία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia