Στέφανος Μπέης: Θα κάνουμε τα πάντα να αναδειχθεί ο ρόλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Τρίκαλα (Βίντεο)

Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στο μουσικό στέκι ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, η καθιερωμένη εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, πλήθους εθελοντών και φίλων.

Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Εφραίμ Γιαννάκος,  μεταφέροντας τις ευχές του του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου. Επίσης, ο εφημέριος της Παναγίας Φανερωμένης ευχαρίστησε εγκαρδίως για την πολύτιμη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού στο συσσίτιο της ενορίας.

Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβούλιου Στέφανος Μπέης, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και αναφέρθηκε στις δράσεις και το έργο του τοπικού περιφερειακού τμήματος με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να παρέχουν βοήθεια σε συμπολίτες που χρήζουν φροντίδας.

Την εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος Τρικκαίων Δήμητρα Νάτσινα, η οποία εξήρε την προσφορά του τοπικού τμήματος σε δύσκολες περιόδους, ο δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων και Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα ΑμΕΑ Βασίλης Τσιούτσιας, η πρώην βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη και η επίτιμη πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων Νικολέτα Μπρουζούκη. Λίγη ώρα μετά το παρών έδωσε και ο συντοπίτης υπουργός Κώστας Σκρέκας, ο οποίος ευχαρίστησε τους εθελοντές για την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia