Στέλλα Ντούβλη: «Υπάρχει μεγάλη πίεση προς το μέρος μου να κάνω αίτηση για τη θέση διοικήτριας του ΓΝΤ»

Πιέσεις για την υποβολή υποψηφιότητας για τη θέση διοικήτριας του ΓΝΤ παραδέχθηκε ότι δέχεται η προσφάτως συνταξιοδοτηθείσα αναισθησιολόγος Στέλλα Ντούβλη, όπως ανέφερε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 :

« Είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν θα αφήσω να πάρω το χαρτί απόλυσης λόγω…γήρατος, κι έτσι παραιτήθηκα τον Οκτώβρη. Μάλιστα, μου τηλεφώνησαν από το Υπουργείο αν επιμένω στην παραίτηση, διότι υπάρχει πολύ μεγάλη έλλειψη από αναισθησιολόγους.

Και με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ τον κ. Σερέτη συναντήθηκα, που μου ζήτησε να παραμείνω, όμως επέμενα στη συνταξιοδότηση. 41 χρόνια υπηρέτησα το ΕΣΥ, και δεν μπορώ με αυτές τις συνθήκες τις νοσοκομειακές να συνεχίσω. Με ενοχλεί η νοοτροπία που δεν αλλάζει εύκολα, και τα προβλήματα που παραμένουν ακριβώς τα ίδια.

Ισχύει επίσης ότι υπάρχει μεγάλη πίεση προς το μέρος μου να κάνω αίτηση για τη θέση διοικήτριας του ΓΝΤ. Μέχρι αυτή τη στιγμή αντιστέκομαι, δεν το επιθυμώ ούτε εγώ ούτε η οικογένεια μου. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι ως την 1η Φεβρουαρίου, δεν το νομίζω όμως. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν το αντικείμενο και θα μπορέσουν να προσφέρουν στη θέση αυτή.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia