Στην συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Κώστας Μαράβας

Στην  συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

    Συμμετείχε ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας

Στην σημαντική συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Δημάρχους της Θεσσαλίας, όπου παρουσίασε το master plan της Ολλανδικής Εταιρείας HVA  Internasiotional που αφορά την διαχείριση του προβλήματος των υδάτινων πόρων της Θεσσαλίας, συμμετείχε και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Πρωθυπουργό,  ένα σχέδιο για την ανασυγκρότηση του Δήμου Πύλης μετά τις καταστροφές του Daniel.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαράβας ανέφερε για τις καταστροφές που επέφερε ο Daniel  τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Δήμο Πύλης  στο οδικό δίκτυο ειδικά στον ορεινό όγκο με την πτώση  γεφυριών και με τις καταστροφές σε υποδομές και δίκτυα ύδρευσης από τις κατολισθήσεις.

Σημαντική επισήμανση έκανε ο Δήμαρχος τονίζοντας την άμεση αναγκαιότητα της κατασκευής του Φράγματος της Πύλης, το οποίο αν είχε κατασκευαστεί ίσως να αποφεύγονταν πολλές ζημιές στον κάμπο του Νομού  Τρικάλων. Τονίζοντας υπάρχουν ότι οι μελέτες για το παραπάνω φράγμα είναι έτοιμες.

Εμείς σαν δημοτική Αρχή δουλεύουμε καθημερινά σκληρά συνεργαζόμενοι με τους αρμόδιους Υπουργούς, για την αποκατάσταση των ζημιών στον Δήμο μας για την ανασυγκρότηση τόσο του Δήμου μας όσο και της Θεσσαλίας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia