Στην Τραπεζούντα για το ΕΡΑΣΜΟΣ το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Προβλήθηκε και το ΤΕΦΑΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Διεθνή Εβδομάδα Επιμόρφωσης Προσωπικού στην Τραπεζούντα της Τουρκίας – μια δράση στα πλαίσια του προγράμματος ΕΡΑΣΜΟΣ. Από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συμμετείχαν οι κυρίες Καραδήμα Μ. και Σκαπέτη Ε.

Προβλήθηκε το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), η Τεχνική Υπηρεσία και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο σύνολό του μέσω παρουσίασης και βίντεο σε περισσότερους από 30 εκπροσώπους, 17 Πανεπιστημίων, 13 Ευρωπαϊκών χωρών καθώς και στους εργαζόμενους και φοιτητές του Karadeniz Technical University που φιλοξενούσε την εκδήλωση.

Στα πλαίσια των κοινωνικών εκδηλώσεων, παρουσιάστηκε δείγμα της τοπικής γαστρονομίας: χαλβάς, ταχίνι και κασέρι. Επισημαίνεται η πρόθυμη προσφορά των τοπικών επιχειρήσεων Χαλβάς 1+κάτι  Μπουλογιώργος (χαλβάς τύπου Φαρσάλων), Βιομηχανία Τυροκομικών ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.Ε. (κασέρι Διβάνης), Μάτης – Βιομηχανία χαλβάδων & τυροκομικών προϊόντων (κασέρι Μάτης, χαλβάς Μάτης, ταχίνι) των οποίων τα προϊόντα με την ποιότητα και τη γεύση τους έκλεψαν τις εντυπώσεις όλων όσων συμμετείχαν και τα δοκίμασαν.

Ευχαριστίες εκφράζονται στη διοίκηση του Πανεπιστημίου και ιδιαίτερα στο Γραφείο Διεθνών Σχέσεων για την βοήθεια και τη συμπαράσταση στις εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια οργάνωσης του ταξιδιού.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia