Συγχαρητήρια Κώστα Μαράβα στην ποδοσφαιρική Ομάδα του Α.Ο. Ροπωτού

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Πύλης  Κωνσταντίνου Μαράβα

Ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς την ποδοσφαιρική Ομάδα του Α.Ο. Ροπωτού (ΚΕΡΑΥΝΟΣ),  για την αξιοσημείωτη επίτευξή της στην άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία του Πρωταθλήματος  ΕΠΣΤ, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην Β’ Κατηγορία της Ερασιτεχνικής, κατακτώντας συγχρόνως το Πρωτάθλημα.

Αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς του αφοσιωμένου πνεύματος και της αμείωτης πίστης στο όραμά σας.

Η άνοδος αυτή δεν είναι μόνο μια αθλητική  επίδοση αλλά και ένα ηχηρό  μήνυμα για τον Δήμο μας και ιδιαίτερα την  Κοινότητά μας. Δείχνει τη δυναμική και το πάθος που σας ενώνει ως μια ισχυρή και αλληλέγγυα Κοινότητα. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η επιτυχία θα σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε να καλλιεργείτε το αθλητικό πνεύμα και να προάγετε τις αξίες της αθλητικής προσπάθειας , της επιμονής και της αμοιβαίας υποστήριξης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, τον προπονητή το προσωπικό τον Πρόεδρο κ. Κων/νο Τσόλα και το Δ.Σ. για την αφοσίωσή τους και τη συνεισφορά τους σε αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Ας συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά και να δίνετε τον καλλίτερο  σας εαυτό, πάντα  με τον σεβασμό και την ανταγωνιστικότητα που αξίζει ο αθλητισμός μας.

Σας συγχαίρω όλους για την συνεχή προσπάθειά σας. Ας συνεχίσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον Δήμο μας υπερήφανο και την Κοινότητα Ροπωτού.

                 Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia