Συγχαρητήρια της Ε.ΑΣ.Υ.Τ.: Εξιχνιάστηκαν τηλεφωνικές απάτες στα Τρίκαλα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον κ. διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων  Α/Υ ΛΙΟΥΡΑ Γεώργιο, στο γραφείο της Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων καθώς και σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν  στην εξιχνίαση με τις τηλεφωνικές απάτες στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα την 01/11/2023 άγνωστος δράστης τηλεφώνησε σε Τρικαλινό πολίτη και με την πρόφαση ότι ο υιός του είχε εμπλακεί σε Θανατηφόρο Τροχαίο Ατύχημα του ζήτησε το χρηματικό πόσο των είκοσι πέντε  (25) χιλιάδων ευρώ. Ο πολίτης άφησε το χρηματικό ποσό στον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου, διερχόμενη γυναίκα περνώντας τυχαία από το σημείο πήρε την σακούλα με τα χρήματα και  έφυγε προς την πόλη των Τρικάλων.

Οι συνάδελφοι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων αξιοποιώντας το βιντεοληπτικό  υλικό την 03/11/2023 εντόπισαν την άγνωστη γυναίκα και σε κατ οίκον  έρευνα που έγινε στην οικία της, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των είκοσι πέντε   (25) χιλιάδων εύρω, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Η ενέργεια αυτή των συναδέλφων δείχνει τον συνεχή αγώνα, επιδεικνύοντας διαχρονικά τον υψηλό επαγγελματισμό και το φιλότιμό τους, πράξεις σαν και αυτή εδραιώσουν το αίσθημα ασφάλειας και κερδίσουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στο έργο που παράγει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, γεγονός που μας γεμίζει με συναισθήματα υπερηφάνειας.

 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙωάννηςΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia