Συνάντηση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Δήμου Πύλης με τον Χρήστο Μπλουγούρα.

                   Με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και Πρόεδρο της  Ομοσπονδίας Εμπόρων Θεσσαλίας και Οικονομικό Επόπτη της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) Χρήστο  Μπλουγούρα

Συνάντηση  είχε το νέο Δ. Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Δήμου Πύλης  στα γραφεία του Συλλόγου του στην Πύλη (στην Νέα Πύλη) την Πέμπτη 2/11, με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, επίσης  Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπόρων  Θεσσαλίας και Οικονομικό  Επόπτη της Ελληνικής Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Ε.Ε.) κ. Χρήστο Μπλουγούρα.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαριλένα  Γκρέκου αφού  καλωσόρισε τον κ. Μπλουγούρα και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του εκ’ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, άρχισε η συζήτηση για θέματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο της Πύλης και της ευρύτερης περιοχής.

Συζητήθηκε επίσης η πρόταση των μελών του Δ.Σ. του  Συλλόγου για την πραγματοποίηση δράσεων ανάδειξης της Τοπικής Αγοράς της περιοχής, εν’ όψει της επικείμενης εορταστικής περιόδου.

Ο κ. Μπλουγούρας συνεχάρη  το νέο  Δ.Σ. και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, τονίζοντας ότι θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση τόσο του ιδίου όσο και του Συλλόγου Τρικάλων αλλά και της Ομοσπονδίας.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την μελλοντική αρμονική συνεργασία για την καλυτέρευση των συνθηκών των εμπόρων της περιοχής, γιατί όλοι μαζί ενώνοντας τις δυνάμεις μας θα πετύχουμε περισσότερα.

Αλέξανδρος Γ. Τζήμας

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia